Het ontstaan van Cebec


Liefde voor het vak. Dat was in 1974 de drijfveer voor Kees sr. om een bedrijf te starten. Zijn passie lag bij elektronica en het ontwerpen van systemen, die bij productiebedrijven niet onopgemerkt bleven. In een tijd waarin de elektronische beveiliging nog in de kinderschoenen stond, ontwierp hij een simpel en betrouwbaar prototype. Dat was het begin van een succesvol familiebedrijf.

De wereld van de beveiliging maakte snelle ontwikkelingen door. Met een nieuwe generatie beveiligingssystemen werd het ook tijd voor een nieuwe generatie in het bedrijf. In 1994 sloot zoon Kees zich aan bij de zaak. De samenwerking tussen vader en zoon, en de deskundigen die bij het bedrijf betrokken raakten, maakten datCebec beveiligingen een enorme groei doormaakte.

In 2010 nam Kees het bedrijf volledig over. Samen met zijn team en een doelgerichte aanpak groeit de kennis en deskundigheid binnen het bedrijf nog altijd!Binnen het zelfsturend team komt het talent van iedere medewerker tot zijn recht. Cebec beveiligingen is inmiddels een gevestigde naam in de beveiligingsbranche met klanten door het hele land.

Wil jij bijdragen aan de groei van dit familiebedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou. Kijk voor meer informatie bij onze vacatures.